Menu

7 januari Eastman Experience Event

  • 30 dec

Donderdag 7 Januari hebben we het Eastman Experience Event bij ons in de winkel. Het Eastman Experience Event is een zeer informatieve clinic waarin niet alleen heel veel Eastman modellen aan bod komen, maar waar vooral wordt verteld en gedemonstreerd welke invloed de diverse bodyvormen en houtsoorten hebben op de klank van een gitaar. De nadruk ligt hierbij op de akoestische gitaar, maar er is ook voldoende aandacht voor mandolines, jazzgitaren en thinlines. Pepijn 't Hart van Eastman Europe zal de presentatie voor zijn rekening nemen en daarbij wordt hij bijgestaan door Evert Zeevalkink die de gitaren zal laten horen.

Evert is een Nederlandse sessiegitarist bekend van o.a. Tim Akkerman, The New Shining, Channah en Eon. Ook werkte hij samen met Ilse DeLange en JB Meijers voor de musical "De Tweeling" en met Dotan. Naast live en studiowerk is hij ook aktief als producer en is hij te volgen op zijn youtube kanaal waarop hij gitaar looping video's en instrumentale muziek upload.

Klik hier om naar Evert's Youtube kanaal te gaan

Naast dit zal er ook een Eastman ACTG1 Travel gitaar worden verloot onder de inschrijvingen!!

 

Aanvang: 19:30 uur

Toegang: Gratis

Mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je in te schrijven voor dit event!